Voor wie en welke klachten?

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar een antwoord, die ‘uitgedokterd’  is of die gewoon graag ergens over wil praten. Voor u die wellicht extra steun zoekt tijdens een moeilijke periode of tijdens een behandeling in het ziekenhuis. Maar ook bij fysieke of psychische pijn, stress, verdriet, rouw en verwerking van trauma. Indien gewenst door de cliënt kan ik ook begeleiding bieden tijdens het stervensproces. Ook voor mensen die gewoonweg nieuwsgierig zijn naar hun aura en huidige ontwikkeling is altijd ruimte.

Wat u kunt verwachten: 

Aura-lezing, paranormale waarnemingen, magnesiteren, een oprecht en objectief advies, een holistische visie, nuchtere kijk maar wel betrokken, een interessant consult met veel informatie, verlichting van klachten, inzicht in de achtergrond van de klacht of probleem.

Geheimhouding is vanzelfsprekend en verplicht.

Klachten kunnen zijn:

lichamelijke klachten, zoals: nek en schouders, rugpijn, reuma (atrose, artitis), migraine etc. Met magnetiseren kan hierin een hoop bereikt worden. Het is mogelijk behandelingen te krijgen ter ondersteuning van een therapie in het ziekenhuis. Ik ben ervan overtuigd dat de reguliere geneeskunde en de alternatieve geneeskunde uitstekend samen kunnen gaan. Van beide werelden het beste, hand in hand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chemotherapie of extra steun na een operatie om de genezing te bespoedigen. Het kan ook zijn dat u door de behandelingen met magnetiseren minder medicatie nodig heeft.

Kinderwens of moeite met zwanger raken, miskramen en problemen met de hormoonhuishouding. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

psychische klachten, zoals: depressie, stress, verliesverwerking, angsten, gevolgen van sexueel misbruik etc.  Hierbij zullen uiteraard veel gesprekken plaatsvinden om te zoeken naar een oorzaak voor het probleem. We gaan er samen naar  kijken en er aan werken. Het is wellicht zwaar om in de spiegel te kijken en toe te geven dat je een probleem hebt, maar samen staan we sterk en kunnen we heel wat aan. De mogelijkheid om me tussendoor te bellen is er uiteraard.

psychosomatische klachten, zoals: autisme, anorexia, verslavingen en alle andere klachten die tussen lichamelijke en geestelijke klachten valt. Ook hier gaan we de holistsche kijk aan: waar zit het probleem? Welke angst en welk verdriet zit er achter het probleem? Wat zien we niet en dienen we te gaan zien om op die manier verder stappen te gaan zetten in het aanpakken van de ziekte /verslaving? Zodra we meer inzicht verkrijgen, hebben we al een grote stap naar de genezing gezet.

Klachten bij kinderen. Kinderen met overgevoeligheidssymptomen, zoals nachtmerries, angsten, onrust, hoogbegaafdheid, adhd etc. Als kinderen in mijn praktijk komen, dan vraag ik of een van de ouders of verzorgers meekomt. Vanaf 12 jaar mogen kinderen ook alleen komen, als ze dat willen. Omdat kinderen heel open kunnen zijn is het mogelijk dat ze ontvankelijk zijn voor entiteiten. Een entiteit moet u niet verwarren met een “geest’ of een overleden persoon, want een entiteit is meestal een flard energie die ergens hangt. Vaak zijn het herinneringen of gevoelens van mensen die nooit een plaats hebben gekregen en die niet weten waar ze heen moeten. Entiteiten kunnen daarom aangetrokken zijn door kinderen die iets labieler of gevoeliger zijn. Een entiteit kan door een paranormaal therapeut meestal op vrij eenvoudige manier worden weggenomen.

Een ander fenomeen is de auralifter. Dit kunnen entiteiten zijn met een iets verhoogde persoonlijkheid, die gaan hangen in de aura van een persoon die op dat moment niet stevig in zijn / haar schoenen staat. Dit komt bijvoorbeeld vaker voor bij mensen die een verslaving hebben of een groot trauma. Er is geen energetische balans meer. Entiteiten kunnen weggestuurd worden, maar er zal bij de persoon zelf ook iets moeten veranderen om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe voor terugkomt.

Comments are closed.