Auralezingen

Naast de energetische therapie bied ik ook aura-lezingen aan.

NIKON COOLPIX S2500 2012-10-28 12-49-45Een auralezing is heel interessant als u meer inzicht wenst te verkrijgen in uw situatie, persoonlijke ontwikkeling, groei etc. Maar het kan ook gewoon uit nieuwsgierigheid: hoe ziet mijn aura er eigenlijk uit en wat gebeurt er? Misschien wilt u iets weten over een overleden dierbare of maakt u zich zorgen om uw gezondheid. Hieronder volgt een uitleg over de aura ofwel uw magnetische lichaam.

De aura

De aura is het fijnstoffelijke deel van uzelf buiten de fysieke materie, dat zich openbaart in kleuren van licht. Ik vergelijk ze met de kleuren van de regenboog, die ook transparant zijn en heel licht. Door uw aura te lezen kan er meer duidelijkheid worden gegeven in psychische problemen, lichamelijke klachten en spitituele groei etc. De holistische kijk op klachten staat hierbij voorop. Dat betekent dat er een verband bestaat tussen het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele leven. We kijken naar het verleden en het heden, uw omgeving, familiesituatie etc om een complete kijk op de situatie te krijgen.

Een aura bestaat uit kleuren, die uw gemoedstoestand weerspiegelen. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis door de unieke trillingsfrequentie ervan. Behalve dat ik deze kleuren waarneem heb ik in de loop der jaren een goed gevoel ontwikkeld voor de betekenis van deze kleuren en kan ik tevens duidelijkheid verschaffen over de persoonlijke nuances.

In het algemeen zijn heldere, lichte kleuren positief en donkere, troebele kleuren negatief. Omdat een aura reageert op uw gemoedstoestand, kunt u zich voorstellen dat deze altijd in beweging is.

Een aura bevat ook chakra’s. Dit zijn energiebundels die bij ieder mens op vaste plaatsen bij het lichaam te vinden zijn. Er zijn zeven hoofdchakra’s, verdeeld over het lichaam van beneden naar boven die elk een eigen betekenis hebben. Een chakra kan bijvoorbeeld dicht of open zijn en op die manier al iets over iemand vertellen.

Behalve uw aura zie ik ook uw gids of eventueel overleden dierbare(n) bij u. Deze gidsen of dierbaren zijn er altijd om de helpende hand te bieden en ze vinden het leuk om gezien te worden en informatie uit te wisselen.

Bij een intensieve aura reading kan het dus voorkomen dat uw gids mee gaat helpen. Veelal met gebaren, gezichtsuitdrukkingen of symboliek. Deze symbolische taal is altijd reuze interessant en prachtig.

Comments are closed.