Wie is Nanda?

 

nanda

Energetisch Therapeut en helderziende Nanda

Sinds 2012 ben ik werkzaam als energetisch therapeut. Auralezingen geef ik echter al veel langer.  Op mijn veertiende ontdekte ik dat ik aura’s kon zien en toen brak het besef door wat de kleuren die ik al vanaf jonge leeftijd had waargenomen, betekenden. Ik heb toen besloten op mijn eigen manier en in mijn tijd de betekenissen van de kleuren zoals ik ze waarnam, te leren kennen. Ik ging ook overleden mensen zien, die verschenen in de aura’s van personen of zo maar ergens. Ik merkte al snel dat deze gidsen, engelen of dierbaren via gebaren en symboliek contact met me maakten om iets te vertellen. Dat was meestal een boodschap voor de persoon bij wie ze te zien waren. Inmiddels is de taal van de symboliek een middel geworden om te communiceren met iemand aan de ‘andere kant’. En kun je hele ‘gesprekken’ voeren.

Na mijn studie kunstgeschiedenis aan de universiteit in 2003 ging ik werken op kantoor in de patentadministratie. Ik zing graag en heb jaren opgetreden, maar met mijn praktijk, baan en gezin met jonge kinderen staat optreden even op een laag pitje.

Maar mijn hart ligt tevens bij het auralezen en om daar op een goede en gedegen manier in klaar te kunnen staan voor anderen, ging ik op zoek naar een opleiding die me daarin verder kon helpen.  Ik kwam terecht bij de ANZN (Academie Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland) voor de 4 jarige HBO-opleiding Paranormale Therapie. Hier werd ik opgeleid in psychometreren (invoelen en afstemmen op de cliënt) en magnetiseren, met als uitgangspunt een uitstekende medische basiskennis. In augustus 2012 heb ik de opleiding met succes afgerond.

Het is mijn doel in mijn praktijk een goed luisterend oor te zijn, ruimte voor veel aandacht te bieden en een eerlijk en objectieve spiegel te zijn. Omdat ik mijn heldervoelendheid en helderziendheid als middelen in kan zetten, is het mogelijk tot een goed beeld te komen van de situatie van de cliënt en op die manier aan de slag te gaan. Zo kunnen we op een open en warme manier samenwerken aan herstel, ontwikkeling of verwerking.

 

Comments are closed.