Wie is Nanda?

 

nanda

Energetisch Therapeut en helderziende Nanda

Sinds 2012 ben ik werkzaam als energetisch therapeut. Auralezingen geef ik al veel langer, omdat ik dis al mijn hele leven zie.  Op mijn veertiende brak het besef door wat de kleuren die ik al vanaf jonge leeftijd had waargenomen, betekenden. Ik heb er toen voor gekozen op mijn eigen manier en in mijn tijd de betekenissen van de kleuren zoals ik ze waarnam, te leren kennen. Ik ging ook overleden mensen zien, die verschenen in de aura’s van personen of zo maar ergens. Ik merkte al snel dat deze gidsen, engelen of dierbaren via gebaren en symboliek contact met me maakten om iets te vertellen. Dat was meestal een boodschap voor de persoon bij wie ze te zien waren. Inmiddels is de taal van de symboliek een middel geworden om te communiceren met iemand aan de ‘andere kant’. En kun je hele ‘gesprekken’ voeren in een soort gebarentaal / symbolentaal. Dat is heel bijzonder, vooral omdat een symbool meer omvat dan een woord.

In 1998 kwam een droom uit toen ik Kunstgeschiedenis aan de universiteit ging studeren. Ik was altijd al geboeid door geschiedenis en kunst. Het oude Egypte, en de Middeleeuwen hadden mijn grote interesse, maar ook de Oudheid en de Renaissance. Ik vind het mooi te zien hoe men in alle tijden en in verschillende stijlen en vakmanschap kunstvoorwerpen heeft weten te scheppen. Als kunst verheffend is, dan boeit me dat. Want iets moois scheppen is een uitstijgen boven jezelf.

Ik lees graag en houd van mooie boeken en films. Maar van muziek houd ik misschien nog wel het meest. Ik zing al jaren in verschillende stijlen, maar ben nu als sopraan verbonden aan het Philips Philharmonisch Koor.

Ik houd van alle mooie dingen in het leven, zoals de natuur en kunst en muziek. Maar mijn hart opent zich op dezelfde wijze als ik de pracht van iemands aura mag aanschouwen en ik via het lezen ervan tot iemand kan komen op een manier die verheffend is, net zoals mooie muziek of kunst dat kan zijn. Het Goddelijke zit in ons allemaal en door ons te blijven ontwikkelen en te blijven zoeken naar betekenis, zingeving en waarheid zijn we bezig met bewustwording en het afleggen van het oude. Aan gene zijde is geen oordeel en het etherische lichaam zal ik dan ook zonder oordeel beschrijven en uitleggen. Ik heb ook geen baat bij een oordeel; maar geef enkel door wat ik zie en voel. Ik kan wel een interpretatie geven en dat doe ik zo zuiver mogelijk.

Om ook zichtbaar voor anderen op een goede en gedegen manier in klaar te kunnen staan, ging ik op zoek naar een opleiding die me daarin verder kon helpen.  Ik kwam terecht bij de ANZN (Academie Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland) voor de 4 jarige HBO-opleiding Paranormale Therapie. Hier werd ik opgeleid in psychometreren (invoelen en afstemmen op de cliënt) en magnetiseren, met als uitgangspunt een uitstekende medische basiskennis. In augustus 2012 heb ik de opleiding afgerond.

Het is mijn doel in mijn praktijk een goed luisterend oor te zijn, ruimte voor veel aandacht te bieden en een eerlijk en objectieve spiegel te zijn. Omdat ik mijn heldervoelendheid en helderziendheid als middelen in kan zetten, is het mogelijk tot een goed beeld te komen van de situatie van de cliënt en op die manier aan de slag te gaan. Zo kunnen we op een open en warme manier samenwerken aan herstel, ontwikkeling of verwerking.

 

Comments are closed.