wateraders en aardstralen

Wateraders en aardstralen

Het fenomeen ‘wateraders en aardstralen’ is steeds meer algemeen bekend. Waar het eigenlijk om gaat is de straling die afkomstig is van ondergrondse waterstroompjes of die veroorzaakt wordt door wrijving van gesteenten. Het komt vaak voor dat we niets merken van deze straling. Het is te vergelijken met electro-straling afkomstig van computers, mobiele telefoons en zenders. De meesten van ons merken niets van die straling, maar het is er wel. Wel is bekend dat dieren er heel gevoelig voor zijn, maar ook kinderen. Volwassenen merken wel de klachten, maar kunnen de oorsprong ervan niet benoemen. Toch kom ik vaak tegen bij mensen bij wie ik een huisreiniging doe, dat ze al eerder met meubels hebben geschoven, omdat ze dan beter konden zitten of slapen. Met name bij kinderen is dat vaak het geval. Onbewust is het bed dan van de waterader weg geschoven en dan slapen ze beter.

Veel voorkomende klachten die veroorzaakt kunnen worden door straling van wateraders of aardstralen zijn:

  • Slecht slapen
  • Nachtmerries
  • Huilbaby’s
  • Hoofdpijn
  • Onrust; niet weten hoe je moet gaan zitten / liggen
  • Huisdieren /boerderijdieren (in de stallen) die onrustig zijn.

 

Neutraliseren van de straling

Als u denkt dat er bij u misschien sprake is van straling afkomstig van wateraders of aardstralen, omdat uw kind (eren) slecht slapen of je je niet helemaal op je gemak voelt in huis, schroom dan niet en bel mij. Aan de hand van een vooronderzoek van uw huis (tegen gering tarief) kan ik zien of er werkelijk sprake is van straling. U kunt dan altijd met mij een afspraak maken, zodat ik bij u in huis (en/ of buiten) de straling kan neutraliseren.

Koopt / huurt u een andere woning en wilt u uw huis gechecked en gezuiverd voor u er in trekt? Ook dan kunt u met mij contact opnemen en dan kijk ik het huis helemaal na op straling en eventuele entiteiten. Indien gewenst kan ik het huis dan energetisch komen zuiveren.

Ook mogelijk voor bedrijven.

Voor meer informatie of vragen: zie contact

 

Comments are closed.